25. huhtikuuta 2010

Kuulumisia

Fantom sai kipukohtauksen maanantai-iltana sohvalta alas hypätessään ja kipuilu jatkui todella pahana koko yön ja aamulla päätinkin pitää lomapäivän ja soittaa samantien eläinlääkärille. Tulehdusarvo ok, sydän, imusolmukkeet, limakalvot, neurologiset refleksit, eturauhanen, vatsan painelututkimus, kaikki ok. Vatsaontelon ultrassa ei poikkeavaa, vatsa/rintaontelon RTG normaali. Oireiden syy ei selvinnyt. Epäillään selkärankaperäistä kiputilaa esim. lievä välilevyn pullistuma. Nyt viisi päivää lääkärin jälkeen ei enää kipuilua ole havaittavissa, toki Fantom saa vielä kipulääkettä mutta se on iloinen ja pirteä itsensä.

Veera kävi perjantaina ultrassa ja pentuja näkyi varmuudella kolme! Lisäksi yksi keskenmennyt pennunalku siellä näkyi mutta se toivottavasti sieltä imeytyy pois ongelmia aiheuttamatta. Nyt on jännät viikot edessä!

Dharma kävi eilen TSMK:n sponsoroimassa veteraanimäykkyjen silmäpeilauksessa ja silmistä löytyi distichiasis, PPM iris-iris sekä nukleaari skleroosi, eli todennäköisesti Dharman hämäränäkö on jo heikentynyt. Ei mitään vakavaa siis kuitenkaan ja se on pääasia.

Käytiin mätsärissä tänään Dharman ja Göstan kanssa hienolla menestyksellä! Dharma oli veteraaneissa punaisten paras ja vielä BIS-2, Gösta sijoittui pennuissa punaisten kolmanneksi. Kuvia mahdollisesti myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti