26. maaliskuuta 2010

Sekalaista turinaa

Agility jäi kennelyskä"epidemian" takia tauolle mutta ohjelmaa on kyllä siitä huolimatta riittänyt. Dharma on oma pirtsakka itsensä mutta Fantomin tilanne vähän huolettaa. Se on jostain syystä todella ahdistunut jäädessään yksin kotiin ja tätä on jatkunut jo kuukausia. Kaikkea on kokeiltu, laitettu Fantom eri huoneisiin josko joku rauhottaisi, se on jopa häkissä ollut kun aiemmin se rauhoittui häkkiin tosi hyvin mutta sekään ei auta. Tätä kirjoittaessani mietin että tätä taitaa olla jatkunut melko lailla koko sen ajan kun Fantom on eristetty muista epileptisten kohtaustensa takia. Dharma sillä on nykyään kaverina kun en usko Dharman tekevän sille mitään vaikka se kohtauksen saisikin mutta sekään ei ole poistanut ongelmaa. On ikävää kun koira on ahdistunut ja se on asia mille on ehdottomasti saatava ratkaisu pian. Fantom syö nykyään hitaammin kuin aiemmin, siis kuin hidastetuissa elokuvissa ja se on ollut vähän toistaitoisen oloinen jo pidempään. Tiibetinterriereillä on olemassa sellainen sairaus nimeltä CCL ja Fantom on nyt geenitestattu sen sairauden suhteen, tulosta odotellessa. Moni Fantomin oireista nimittäin sopii tuohon sairauteen: CCL-tietoa suomeksi. Toivon todella että tulos olisi negatiivinen koska CCL ei ole parannettavissa mutta nyt ei auta muu kuin odottaa tulosta ja miettiä ratkaisuja.

Kylli pääsi pitkästä aikaa metsälle ja teki hyvän työn ladon alla, saaliina kaksi supia. Pepin metsästyskausi jäi vähän torsoksi, joku jänisajo, yksi vähän pitempikin mutta josko ensi kaudella sitten pääsis Peppikin vauhtiin... Göstaa ollaan herätelty josko siitä luolamies saataisiin, kovasti supit kiinnostivatkin nuorukaista että josko se siitä pikkuhiljaa. Kyllin tyttö Sohvi sai silloin viime syksynä yhden supin ja on talvella ajanut jänistä ja (lihavaa) peuraa, Sohvi myös jäljestää eli siinä näkee että mäyräkoirasta on moneen menoon kun annetaan mahdollisuus! Amalia on kova tyttö haukkumaan kettua ja nenä toimii jäljelläkin eli tytöistä on moneen lähtöön! Kyllin pojat ovat kunnostautuneet lähinnä seuranpidossa ja omistajien ulkoilutuksessa, erittäin tärkeä virka sekin eikä sitä saa unohtaa! Välillä sitä tulee vaan höpöteltyä saavutuksista metsässä ja kauneuskisoissa mutta suurinta iloahan kaikki koira tuottavat siinä normaaliarjessa 24/7/365.

Gösta 6kk 6,5kg
 

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä turinana Svanten ja Veeran häät, eli eilen oli onnistuneet treffit ja pitkäkarvapentuja laitettiin tilaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti