3. maaliskuuta 2010

Agilityä taas!

Tästä taitaakin tulla Kyllikin treeniblogi, mutta ei anneta sen häiritä. Piipero varmaan kirjoittelee meille jossain välissä tarinaa ja se on kyllä ihan sallittua muillekkin. Marttakin voisi kertoilla taas kuulumisia ja laittaa kuvia myös kavereista, Mimmistä ja Öpestä. Kuvat on aina kivoja vaikkei mitään turisisikaan, tämä blogi elää myös teidän muiden kirjoituksista, olen saanut palautetta että tätä on kiva lukea ja se kannustaa ainakin itseäni kirjoittelemaan vaikkei olisi juuri sanottavaakaan.

Tänään oli agilityssä vuorossa uusina esteinä A ja keinu, lisäksi kokeiltiin hypätä kaksi hyppyä peräkkäin. Hauskaa oli jos ei muuta! Kylli on kyllä aika taitava ollakseen ihan aloitteleva agilityn saralla. Keinu on nyt ensimmäinen este mitä Kylli epäröi, kaikki muut on ollut alusta asti kuin vanhoja tuttuja. Ohjaus onkin hauska juttu, sillä Kylli on aika herkkä ja reagoi jokaiseen liikkeeseeni voimakkaasti, se vaatii oman kehon hallintaa ja pitää olla tarkkana, heti kun ohjaan väärin niin koirakin tekee väärin, mitään ei saa anteeksi :D Toisaalta se on hyväkin, on pakko keskittyä omaan liikkumiseen! Kyllin lempieste tällä hetkellä on ehdottomasti puomi ja haastavin keinu, jälkimmäisellä Kylli on tosin ollut tasan kaksi kertaa että eiköhän se siitä pikkuhiljaa ala sujumaan. Hiljaa hyvä tulee! Koko ajan ohjaan Kylliä molemmilta puolilta etten vaan kangistuisi siihen että koira on vasemmalla puolella ja oikealta ohjaaminen on mahdotonta.

Gösta pääsi taas hallille Jarkon kanssa, vähän harjoiteltiin näyttelyitä mutta avainsanana on se, että Gösta pitäisi suunsa kiinni vaikka minä olen toisessa päässä hallia. Voi sitä itkua ja tuskaa... Ai miten niin läheisriippuvainen... Gösta meni taas pari kertaa putken ja tällä kertaa nostettiin se myös puomin alastulolle, houkuteltiin kävelemään siitä itse alas ja hyvinhän se meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti