13. toukokuuta 2015

Miirun kanssa agilityepiksissä

Ollaan harrastettu agilityä Miirun kanssa hyvä tovi, itse olen ekaa kertaa tullut lajin pariin jo vuonna 1992 mutta koen olevani niin surkea ohjaaja etten ole koskaan kisaamisesta haaveillut. Miiru kävi agilityn alkeiskurssin sen suuremmin lajiin syttymättä ja mietin että ei taida olla tämän öttiäisen laji mutta jatkokurssilla oli tilaa ja päätimme jatkaa harrastusta vielä sen aikaa. Kuinkas sitten kävikään, Miiru syttyi ja sai radalla hepuleita ja olemme käyneet treeneissä säännöllisen epäsäännöllisesti. Oman sairasteluni takia treeneihin tulee katkoja mutta treenaillaan ku keritään ja ollaanhan me jo pari kertaa episteltykin.  Nyt olis tavoitteena hioa kepit ja keinu kisakuntoon ja yrittää startata virallisissa viimeistään ensi vuonna!

Ekan kerran käytiin oman hallin ulkopuolella epiksissä 6.5. jolloin eka rata meni humputteluksi, muutama esteiden ohitus ja kielto mutta uusintakierroksella saatiin tulokseksi 10 ja ne tuli molemmat esteiden ohituksesta, Miiru juoksi putken ohi moikkaamaan ratahenkilöä ja toisen putken ohi muuten vaan. Muuten oli kivaa menoa ja oli huippuhienoa nähdä miten kivaa koiralla oli ja ohjaajakin nautti! Muutama kuva sieltä:







Innostuksemme johti heti revanssiin, eli 13.5. suunnattiin TSAU:lle epiksiin ja siellä mentiinkin hyvällä vireellä, Startti-luokassa (pelkkiä putkia ja aitoja) tultiin kolmanneksi ja Mölli-luokka voitettiin!! Olin ilmoittanut Miirun kaksi mertaa Mölliradalle mutta peruin toisen kun eka kerta meni niin loistavasti, en siltikään uskonut että sillä voittoon yltäisi. Videoklippi radasta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti