28. heinäkuuta 2010

9 viikkoa mittarissa

Pojat täyttivät yhdeksän viikkoa ja sen kunniaksi taas otettiin pönötyskuvia. Viljosta on vaikea ottaa kuvia mutta edes joku onnistunut saatiin! Vertti taas osaa poseeraamisen jalon taidon ja tietää miten yleisön saa nauramaan! On jännää miten nämä kaksi pentua on niin erilaiset joka tavalla, kun Vertti on ihan pikku-Svante eleiltään, ilmeiltään, ulkomuodoltaan (ja kooltaan!) niin Viljo on ihan oma itsensä, ilmeisen hyvä sekoitus kaikkia sukulaisiaan siis ;)

On herättänyt ihmetystä miksi pidän pennut 12-viikkoisiksi kotona. Siihen on hyvinkin yksinkertainen syy, nimittäin ulkomailta on tulossa yksi kasvattaja niitä katsomaan ja päätin pitää molemmat pennut siihen asti kotona niin hän saa nähdä ne molemmat ja jos jompikumpi täyttää hänen kriteerinsä niin hän saa valita pojista mieleisensä. Tästä syystä en osaa sanoa että kumpi pojista on mahdollisesti vapaana. On olemassa sellainenkin mahdollisuus että molemmat pennut jäävät Suomeen, matkassa on kuitenkin vielä monta muttaa kun en ole tavannut ko. kasvattajaa aiemmin ja sekin että saako paluupäivänä koiran koneeseen vai onko liian kuuma jne. Kaikki on mahdollista kun kyseessä on monta liikkuvaa osaa ja organisaatiota.

Ajattelin ottaa käyttöön suihkepullon jolla suihkautan kun pojat ovat pahanteossa mutta aivan turhaan, etenkin Vertti on heti sen näköinen että "hei siistii, mistä tää vesi tulee jee jee!!!!!". Pitäydytään siis murinoissa ja ärinöissä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti