10. huhtikuuta 2010

Jos metsään haluat mennä nyt...

...niin takuulla yllätyt! Tai no sitä samaa hillumista se on tämän porukan kanssa siellä kuin missä tahansa muuallakin. Fantom on aina varmasti mukana koska se on niin hyvä juoksuttamaan koko porukkaa. Fantom edellä, muu sakki ajohaukun kera perässä. Kameraan tarttui tällainen näpsäkkä otos ennen akkujen loppumista, olisin mieluusti kyllä enemmänkin kuvannut mutta minä en vaan tule tuon pokkarin kanssa juttuun.

Kaksi ruotsalaista marjaa:
Fantom sai taas "tyylikkään" kesäkampauksen mallia kaikki pois, näemmä yksi tikkurisuoksa-lenkki riittää mulle. Ennen jaksoin täyden turkin kanssa mutta nyt sitä on tullut kovin mukavuudenhaluiseksi. Hetken jopa mietin kun matkassa oli partasuu Fantom, pitkäkarvaiset Svante ja Gösta ja lyhytkarvainen Kyllikki että näinköhän lyhyt olisikin mukavin kun Kylli tepasteli kuivin tassuin suoraan keittiöön ja loput passitettiin vessaan huuhdeltavaksi... Fantom vähän pyöritteli Göstaa savisella pellolla ja Gösta oli kyllä sen näköinenkin, liekö Fantsu kostanut kaikki parrassa roikkumiset samalla kertaa kun tilaisuus kerrankin tuli!

1 kommentti:

  1. Liekö tuo lyhkäisten kanssa sen mukavampaa, ainakin meidän raparipoja on saanut hangata pyyhkeen kanssa taas mukavan kevätsateisina päivinä joka ulkoilun jälkeen. Jos kuivaamisen hoitaa kehnosti, sen kyllä tuntee omissa nahoissaan seuraavana yönä kun neidit käy lämmittelemässä itsensä kuivaksi meidän sängyssä...

    Tosin, kai sekin on voitto että pelkällä pyyhkeellä pärjätään, en mä noita pestä viitsi. :D

    VastaaPoista